Produse cu Aloe Vera

           

      Planta de Aloe reprezintă o adevărată bogăție de vitamine A, B, C și E și minerale precum zinc, seleniu și cupru. Nu este de mirare că este folosită în medicină și cosmetică de secole. Un mediu poluat, factori externi nocivi, o dietă necorespunzătoare - pielea ta trebuie să se apere. Primul ajutor va fi calmarea pe care o oferă prețioasa aloe vera. ALOE VERA este o comoară:
• calmează iritațiile
• are o acțiune hidratantă şi de înmuiere
• reduce roşeața
• ajută la regenerarea țesuturilor
• luptă cu radicalii liberi
• îmbunătățeşte elasticitatea

      Colecția Vera Aloe de la FM World constă în produse cosmetice de înaltă calitate, cu formule delicate, create pe baza de aloe vera certificată, care oferă o îngrijire complexă pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru cea sensibilă. Toate produsele din serie conțin aloe vera certificată, care are proprietăți valoroase pentru piele. Parfumul inviorător de aloe vera al cosmeticelor din această colecție se datorează unei compoziții hipoalergenice de parfumare.

*Produse pentru pielea feței: Spuma pt. spalarea feței; Gel-crema pt. fața, Tonic pt. fața, Masca peel-off pt. fața, Peeling enzimatic pt. fața, Masca de fața revitalizanta.
*Produse pt. corp: Gel racoritor dupa bronzare, Emulsie pt. igiena intima

Descarca Brosura Q&A Aloe Vera__

 

Produse gama Aloe Vera - gasesti in Catalogul FM

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Articolul a fost folositor ? Spune şi prietenilor tăi pe Facebook: