Produse Gama Golden Bliss (aur 24K)

Este recomandată persoanelor a căror piele este lipsită de strălucire și care are nevoie de fermitate și regenerare.

CREMELE GOLDEN BLISS:

*Crema GOLDEN BLISS de zi

Crema Golden Bliss de zi este o formulă regală, cu aur de 24 de carate, pentru pielea care are nevoie de întindere, netezire și vitalitate. Protejează împotriva efectelor nocive ale factorilor externi. Coenzima Q10 încetinește procesul de îmbătrânire a pielii și stimulează regenerarea acesteia.

Crema conţine aur de 24 de carate, coenzima Q10, extract de ginseng şi acid hialuronic. Aceasta include, de asemenea, pudră de perle, care adaugă strălucire, extract de semințe de struguri, care previne radicalii liberi, aloe vera calmantă și cafeină, care stimulează microcirculația și reduce umflăturile. Extractul de ciuperci reishi, cunoscut de secole în țările asiatice, pentru proprietățile sale de îmbunătăţire a sănătății, protejează pielea de deshidratarea excesivă, lăsând-o netedă și elastică. Extractul de rădăcină de coada calului are un efect de regenerare.

UTILIZARE: Luaţi o cantitate mică din cele două faze ale cremei, folosind spatula. Amestecaţi-le bine, apoi aplicaţi pe faţă şi gât şi masaţi uşor. Utilizaţi în fiecare dimineaţă.

*Crema GOLDEN BLISS de noapte

Crema Golden Bliss de noapte conferă un efect sinergic al ingredientelor de întinerire foarte bine selectate - aur de 24 de carate, celule stem din plante și coenzima Q10 - pentru a hrăni și a îmbunătăți elasticitatea pielii în timpul nopţii. Un ajutor pentru pielea lipsită de strălucire, care are nevoie de întindere și întinerire.

Crema de noapte conține celule stem din plante, aur de 24 de carate, coenzima Q10, extract de ginseng și acid hialuronic. Ceaiul verde, inclus în cremă, are un efect antioxidant, în timp ce aloe vera reduce inflamațiile. Extractul de ciuperci reishi protejează pielea de deshidratarea excesivă, lăsând-o netedă și elastică. Extractul de rădăcină de coada calului are un efect de regenerare.

UTILIZARE: Luaţi o cantitate mică din cele două faze ale cremei, folosind spatula. Amestecaţi-le bine, apoi aplicaţi pe faţă şi gât şi masaţi uşor. Utilizaţi în fiecare seară, pe pielea curăţată.

*Crema GOLDEN BLISS pentru ZONA OCHILOR

Crema Golden Bliss pentru zona ochilor este un adevărat elixir pentru pielea obosită, cu o formulă bazată pe celulele stem din măr, care au proprietăți regenerante. Aceasta hidratează perfect și netezeşte pielea delicată din jurul ochilor, prevenind şi roșeața. Conține particule prețioase de aur 24 de carate și cafeină, care stimulează microcirculația.

Crema pentru zona ochilor conține celule stem din plante, aur de 24 de carate, coenzima Q10, extract de ginseng și acid hialuronic. De asemenea, aceasta este înzestrată cu puterea triplă a extractelor de plante: de coada-calului (regenerare), de hamamelis (întărirea capilarelor) și de semințe de struguri (efect anti-îmbătrânire). Cafeina stimulează microcirculația, reduce umflăturile și cercurile întunecate.

UTILIZARE: Luaţi o cantitate mică din cele două faze ale cremei, folosind spatula. Amestecaţi-le bine, apoi aplicaţi pe pielea din jurul ochilor şi tamponaţi uşor. Utilizaţi în fiecare dimineaţă şi seară, pe pielea curăţată. Evitaţi contactul direct cu ochii.

 

INFORMATII GENERALE:

Cremele Golden Bliss conțin aur de 24 de carate, coenzima Q10, extract de ginseng și acid hialuronic. Cremele de noapte și pentru zona ochilor au fost, de asemenea, îmbogățite cu celule stem din plante, ce îmbunătățesc vitalitatea celulelor stem ale pielii, care sunt responsabile pentru aspectul tineresc al pielii.

Aurul de 24 de carate - încetinește procesele de îmbătrânire a pielii și de formare a ridurilor, are proprietăți calmante şi adaugă strălucire pielii. Coenzima Q10 - are proprietăți antioxidante, contracarează radicalii liberi și foto-îmbătrânirea pielii. Extractul de ginseng - stimulează reînnoirea pielii, îmbunătățește circulația sângelui, întinerește și regenerează, în timp ce acidul hialuronic leagă perfect apa în epidermă și o netezeşte.

Celulele stem din piele joacă un rol foarte important în înlocuirea celulelor moarte ale pielii și în regenerarea țesutului deteriorat. Acestea sunt capabile să se distingă în anumite tipuri de celule și să le regenereze. Mediul înconjurător și factorii interni de stres le afectează, reducând numărul și activitatea celulelor stem din pielea îmbătrânită. Prin urmare, celulele stem din piele trebuie să fie protejate și sprijinite pentru a evita apariţia semnelor de îmbătrânire. Celulele stem din plante din cremele noastre provin din soiul de măr Spätlauber, care datează de la mijlocul secolului al XVIII-lea și care sunt cunoscute pentru capacitatea lor de a menține fermitatea cojii mărului în timpul depozitării fructelor. Acest soi vechi este încă disponibil în Elveția, dar nu mai este cultivat - este în prezent un soi pe cale de dispariție și au mai rămas doar câțiva pomi în lume. Celulele stem din plante încetinesc îmbătrânirea celulelor stem ale pielii, mențin funcția lor și potențialul de regenerare. Acestea protejează celulele stem ale pielii, întineresc pielea, ajută la reducerea ridurilor şi previn semnele de îmbătrânire. Ele conțin substanțe nutritive care îmbunătățesc starea celulelor stem ale pielii și vitalitatea lor.

In plus, fiecare cremă FONTAINAVIE din seria SILVER IMPULSE, GOLDEN BLISS și CAVIAR REVIVAL a fost îmbogățită cu 3 ingrediente inovatoare:

1. FRACȚIUNE ACTIVĂ DIN RĂDĂCINA DE RUBARBĂ MEDICINALĂ – este o componentă avansată din punct de vedere tehnologic, care acționează pe mai multe niveluri ale pielii, stimulând excelent mecanismele sale naturale de hidratare. Ajută regenerarea intensivă și reînnoirea barierei de lipide, datorită căreia pielea este protejează eficient împotriva deshidratării și a factorilor externi negativi. În plus, reglează perfect procesul natural de exfoliere a pielii, contribuind la îmbunătățirea vizibilă a culorii și la redarea strălucirii și a aspectului radiant.

2. EXTRACT DIN FRUNZE DE AGAVĂ ALBASTRĂ – o substanță unică cu efecte anti-îmbătrânire de o eficiență extrem de mare. Creează pe suprafața pielii o rețea de polizaharide
care acționează în două moduri - asigură un efect vizibil de lifting, redând imediat fermitatea pielii, umplând perfect ridurile și reducându-le eficient vizibilitatea chiar de la prima aplicare.

3. BETAINA – este o substanță purificată care se găsește în mod natural în plante. Datorită celor mai recente tehnologii, este utilizată în cosmetică ca substanță care hidratează puternic pielea și reglează echilibrul hidric al celulelor. Datorită structurii sale unice, aceasta consolidează în mod eficient bariera lipidică a pielii, împiedicând pierderea excesivă a apei din epidermă și protejând-o eficient împotriva deshidratării și iritațiilor.

Descarca Brosura CREME FONTAINAVIE      

 

Produse gama Golden Bliss - gasesti in Catalogul FM

 

Citeste si despre gamele:

Silver Impulse         Caviar Revival

 

 

 

 

 

 

 

 

Articolul a fost folositor ? Spune şi prietenilor tăi pe Facebook: