Produse Gama Caviar Revival (extract de caviar)

Aceasta linie de produse este recomandată pentru pielea uscată, lipsită de strălucire şi care are nevoie de hrănire.

CREMELE CAVIAR REVIVAL:

*Crema CAVIAR REVIVAL de zi

Crema Caviar Revival de zi conține extract de caviar - un adevărat elixir al tinereţii pentru piele. Acesta funcționează în sinergie cu bio colagenul concentrat, care influenţează netezimea și fermitatea pielii, creând un film delicat de protecție pe suprafața sa. Adaosul de aur de 24 de carate este un purtător excelent de nutrienți. Crema conține bio colagen, extract de caviar, un complex de peptide şi diamant, acid hialuronic și aur de 24 de carate. Este bogată în extract regenerant de ginseng, dar si cafeină care stimulează microcirculația.

UTILIZARE: Luaţi o cantitate mică din cele două faze ale cremei, folosind spatula. Amestecaţi-le bine, apoi aplicaţi pe faţă şi gât şi masaţi uşor. Utilizaţi în fiecare dimineaţă.

*Crema CAVIAR REVIVAL de noapte

Crema Caviar Revival de noapte asigură regenerarea pielii în timpul nopţii, datorită unui amestec bogat de ingrediente active valoroase. Extractul de caviar are proprietăți de întinerire, bio colagenul de înaltă concentrație tonifică și conferă fermitate pielii, în timp ce acidul hialuronic o hidratează perfect. Crema de noapte conține bio colagen, extract de caviar, un complex de peptide şi diamant, acid hialuronic, precum şi cafeină, argint și extract de ginseng.

UTILIZARE: Luaţi o cantitate mică din cele două faze ale cremei, folosind spatula. Amestecaţi-le bine, apoi aplicaţi pe faţă şi gât şi masaţi uşor. Utilizaţi în fiecare seară, pe pielea curăţată.

*Serul CAVIAR REVIVAL pentru ZONA OCHILOR

Serul Caviar Revival pentru zona ochilor este bogat în extract valoros de caviar, care este baza hrănirii perfecte a pielii delicate din jurul ochilor. Efectul său a fost îmbunătățit prin adaosul de bio colagen, care are proprietăți de tonifiere a pielii și prin complexul unic peptide-diamant. Serul Caviar Revival pentru zona ochilor conține bio colagen, extract de caviar și un complex de peptide şi diamant. Uleiul de argan are un efect antioxidant și regenerant, în timp ce extractul de rădăcină de iris leopard (Belamcanda chinensis) susține acțiunea anti-îmbătrânire, asigurând hidratarea și elasticitatea pielii.

UTILIZARE: Luaţi o cantitate mică de ser, folosind spatula, apoi aplicaţi pe pielea din jurul ochilor şi tamponaţi uşor. Utilizaţi în fiecare dimineaţă şi seară, pe pielea curăţată. Evitaţi contactul direct cu ochii.

 

INFORMATII GENERALE:

Cremele Caviar Revival conţin extract de caviar, bio colagen, acid hialuronic şi un complex de peptide şi diamant.

Extractul de caviar este izvorul tinereţii care vine din adâncurile mării. Acesta are proprietăți de întinerire și hidratare, conține substanțe nutritive valoroase, care sunt benefice pentru piele, cum ar fi aminoacizi și acizi grași esențiali. Bio colagenul, reprezentând colagenul marin natural, extras din pește, este un ingredient de o excepțională puritate și de înaltă concentraţie; este responsabil de tonusul, netezimea și fermitatea pielii. Acesta hidratează, întinereşte și regenerează, creează un film delicat de protecție împotriva pierderii excesive a apei. Complexul peptide-diamant are proprietăți anti-îmbătrânire, îmbunătățește flexibilitatea și elasticitatea pielii. Acidul hialuronic hidratează și hrănește pielea.

Bio colagenul este bazat pe materia primă naturală din peşte, contrar colagenului hidrolizat. Este produs din pielea unei specii de pește numită ling (mihalț), un membru al familiei de pești-cod. Este capturat în Atlanticul de Nord (zona FAO27). Bio colagenul utilizat în cosmeticele Fontainavie Caviar Revival este un ingredient activ de înaltă puritate și foarte concentrat. Cremele de zi și de noapte conțin până la 2% bio colagen. Colagenul este important pentru pielea noastra pentru ca este unul dintre principalele componente ale țesutului conjunctiv și ale dermei. Este o proteină foarte importantă în organismul uman, deoarece este răspunzător pentru buna funcţionare a 30% din toate proteinele și până la 70% din proteinele dermice. Este o proteină fibroasă, care acționează ca o proteină structurală, menținând straturile superioare ale pielii. Împreună cu elastina, acesta este responsabil pentru fermitatea și elasticitatea pielii și o face mai rezistentă. Degradarea sa în piele se manifestă prin îmbătrânirea accelerată, apariția de linii și riduri, rugozitatea pielii. Este important faptul că bio colagenul utilizat în gama Caviar Revival are o compoziție de aminoacizi similară compoziției colagenului de tip 1, care se găsește cel mai mult în piele.

In plus, fiecare cremă FONTAINAVIE din seria SILVER IMPULSE, GOLDEN BLISS și CAVIAR REVIVAL a fost îmbogățită cu 3 ingrediente inovatoare:

1. FRACȚIUNE ACTIVĂ DIN RĂDĂCINA DE RUBARBĂ MEDICINALĂ – este o componentă avansată din punct de vedere tehnologic, care acționează pe mai multe niveluri ale pielii, stimulând excelent mecanismele sale naturale de hidratare. Ajută regenerarea intensivă și reînnoirea barierei de lipide, datorită căreia pielea este protejează eficient împotriva deshidratării și a factorilor externi negativi. În plus, reglează perfect procesul natural de exfoliere a pielii, contribuind la îmbunătățirea vizibilă a culorii și la redarea strălucirii și a aspectului radiant.

2. EXTRACT DIN FRUNZE DE AGAVĂ ALBASTRĂ – o substanță unică cu efecte anti-îmbătrânire de o eficiență extrem de mare. Creează pe suprafața pielii o rețea de polizaharide
care acționează în două moduri - asigură un efect vizibil de lifting, redând imediat fermitatea pielii, umplând perfect ridurile și reducându-le eficient vizibilitatea chiar de la prima aplicare.

3. BETAINA – este o substanță purificată care se găsește în mod natural în plante. Datorită celor mai recente tehnologii, este utilizată în cosmetică ca substanță care hidratează puternic pielea și reglează echilibrul hidric al celulelor. Datorită structurii sale unice, aceasta consolidează în mod eficient bariera lipidică a pielii, împiedicând pierderea excesivă a apei din epidermă și protejând-o eficient împotriva deshidratării și iritațiilor.

Descarca Brosura CREME FONTAINAVIE      

 

Produse gama Caviar Revival - gasesti in Catalogul FM

 

Citeste si despre gamele:

Golden Bliss         Silver Impulse 

 

 

 

 

 

 

 

 

Articolul a fost folositor ? Spune şi prietenilor tăi pe Facebook: