Cafele/Ceaiuri/Dulciuri AURILE

 

     Delecteaza-te cu aroma CAFELELOR și a CEAIURILOR marca FM Aurile, care s-au născut din îmbinarea unei neobișnuite pasiuni cu profesionalismul. Recomandăm, în special, cafelele funcționale elaborate de oamenii de știință, care nu numai că au un gust minunat, dar conțin și ingrediente prețioase pentru sănătate: vitamine și minerale. La rândul lor, am îmbogățit ceaiurile cu petale de flori și arome naturale, astfel încât să vă puteți bucura de gustul lor minunat în fiecare zi. O companie perfectă pentru ceaiul și cafeaua noastră sunt rafinatele DULCIURI realizate printr-o combinație perfectă de rețete excelente și ingrediente de cea mai bună calitate.

           CAFELELE AURILE (cafele Naturale/Aromate/Functionale)

*Cafele naturale:

Classic (capsule); Pure Green (cafea verde bio -Peru); Excellence (macinata sau boabe)

Pentru cele mai multe cafele naturale folosim prăjirea medie, de tip American Roast. Boabele se prăjesc la o temperatură de 210 ° C, timp de aproximativ 20 de minute, iar apoi sunt răcite cu grijă, cu aer circulant. În timpul prăjirii, boabele de cafea capătă o culoare maro deschis. După prăjire, suprafața lor este uscată iar gustul devine complex și bine echilibrat, în ceea ce priveşte dulceața, amăreala și aciditatea. În plus, la cafeaua Aurile Classic am folosit prăjirea Full City Roast: prăjim 30% din boabe la o temperatură de 225 ° C, pentru a obține o suprafață ușor uleioasă și astfel, o corpolență mai plină, o aromă mai intensă și un gust mai puternic.

*Cafele aromate:

Irish Cream (aroma de irish cream -whiskey scotian); Chocolate (aroma de ciocolata); Hazelnut (aroma de alune); Vanilla (aroma de vanilie); Cherry (aroma de visine)

Cafelele aromate Aurile au fost create dintr-o combinație de boabe Robusta și Arabica orientală. Gustul unic a fost creat având la bază o veche rețetă italiană, transmisă din generație în generație. Cafeaua Arabica dă o notă ușor acidă iar, la rândul său, robusta intensifică senzaţiile gustative, fapt datorită căruia cafeaua devine mult mai pronunțată.

*Cafele functionale

Metabolism (pt. silueta, imbunatatirea metabolismului); Energy (pt. persoane active, cresterea rezistentei la efort fizic); Focus (pt. studiu, cresterea rezistentei la efort intelectual)

Sunt cafele naturale imbogatite cu minerale, vitamine sau suplimente nutritive, care le asigura proprietati speciale. Retetele noastre de cafele functionale sunt unice si create in colaborare cu oameni de stiinta, degustatori si experti nutritionisti.                                  Cafelele funcționale Aurile au fost premiate cu „Silver Consumer Laurel”! Selectarea produselor în acest concurs al popularităţii a fost făcută chiar de către clienţi, de aceea acordarea acestei importante distincţii, la categoria cafele funcționale, este o mândrie deosebită pentru noi.

 

           CEAIURILE AURILE

Noble (earl grey -cenusiu); Haarmony (negru); Euphoria (verde); Serenity (alb); Happiness (albastru); Joy (rosu)

Scurtă istorie a ceaiului: Patria lui este considerată China, unde s-a născut obiceiul de a bea ceai. Există infinit de multe legende despre descoperirea ceaiului. Primele menţionări despre acesta datează din secolul al XII-lea î.Hr. Cu toate acestea, obiceiul de a bea ceai a câștigat popularitate în timpul dinastiei Tang (618-907). Ceaiul a devenit atunci o marfă comercială. A fost adus în Europa de către un comerciant olandez, în anul 1610, iar în toată lumea a devenit popular în secolul al XIX-lea.
Arta infuzării ceaiului: Infuzarea şi servirea ceaiului este o adevărată ceremonie. Nu numai în China și Japonia, dar aproape în întreaga lume, momentul petrecut lângă o ceaşcă de ceai, în acelaşi timp cu degustarea ceaiului aromat, este un moment de relaxare și bucurie. Pentru infuzarea lui, foarte importantă este calitatea apei. În primul rând, trebuie să nu fie o apă dură și să conţină o cantitate mică de săruri minerale. Alți factori importanți sunt temperatura și timpul de infuzare, care depind în mare măsură de tipurile de ceai. Vă invităm să profitaţi de indicaţiile de mai jos, deoarece o infuzie perfectă bucură corpul, mintea şi sufletul:
WHITE tea (ceaiul alb): Pune o linguriţă de ceai de persoană, într-un ibric, toarnă apă fierbinte la o temperatură de 70-85 ° C și infuzează timp de 7-9 minute.
GREEN tea (ceaiul verde): Pune o linguriţă de ceai de persoană, într-un ibric, toarnă apă fierbinte la o temperatură de 70-85 ° C și infuzează timp de 2 - 3 minute.
RED tea (ceaiul roşu): Pune o linguriţă de ceai de persoană, într-un ibric, toarnă apă fierbinte la o temperatură de 96°C, după care infuzează timp de 3-5 minute.
BLACK tea (ceaiul negru): Pune o linguriţă de ceai de persoană, într-un ibric, toarnă apă fierbinte la o temperatură de 95°C, după care infuzează timp de 2 - 3 minute.
      Serveşte ceaiul în cești, separând înainte frunzele de infuzie.

 

           DULCIURILE AURILE

Dulciuri     Bucură-te de viață mulțumită dulciurilor exclusiviste AURILE. Reprezinta o combinație încântătoare de plăcere divină și ingrediente alese cu grijă. Oferă-ți un moment de plăcere de neuitat.

Batoane de ciocolata; Bomboane de menta; Praline si Trufe de ciocolata

 

________

În mod repetat, am subliniat că FM este o afacere de familie, așa că sperăm că marca Aurile se va găsi în casele voastre, iar deliciosul ceai, aromata cafea si delicatele dulciuri vă vor însoți în numeroasele întâlniri în mijlocul familiei, prietenilor și cunoscuților, precum și la întâlnirile de afaceri.

Descarca Ghid cafea1__si/sau Ghid cafea2  _

 

Produse gama Aurile - gasesti in Catalogul FM

 

     

 

O reteta interesanta- AURILE Iced coffee:

      

 

 

 

 

 

 

 

Articolul a fost folositor ? Spune şi prietenilor tăi pe Facebook: