Produse Gama Silver Impulse (argint)

Această linie de produse este recomandată pentru tenul mixt, gras, cu imperfecţiuni și predispus la iritații.

CREMELE SILVER IMPULSE:

*Crema SILVER IMPULSE de zi

Crema Silver Impuls de zi este o formulă inovatoare cu argint, complexul format din Tripeptida-1 și Tetrapeptida-7, precum și cu acid hialuronic, pentru a calma și a hidrata pielea, precum și pentru a-i păstra aspectul frumos şi tineresc pentru mai mult timp. Aceasta hrănește pielea și o protejează de efectele condițiilor atmosferice nefavorabile. Are o textură ușoară.

Crema contine un complex format din Tripeptida-1 şi Tetrapeptida-7, argint, care previne inflamaţiile şi iritațiile, acid hialuronic și cafeină, care stimulează micro-circulația. În plus, crema conține extract calmant de mușețel și extract de ginseng, care stimulează regenerarea pielii.

UTILIZARE: Luaţi o cantitate mică din cele două faze ale cremei, folosind spatula. Amestecaţi-le bine, apoi aplicaţi pe faţă şi gât şi masaţi uşor. Utilizaţi în fiecare dimineaţă.

*Crema SILVER IMPULSE de noapte

Crema Silver Impulse de noapte este un amestec bogat de ingrediente active cu un efect intens hrănitor: inovatorul Matrixyl® 3000 întârzie procesele de îmbătrânire a pielii, argintul are grijă de echilibrul său, iar acidul hialuronic o hidratează perfect. Rezultatul: reducerea semnelor de deshidratare și de iritare ale pielii. Crema normalizează tulburările lipidice ale tenului mixt şi gras. Crema de noapte conține inovatorul Matrixyl® 3000, argint, acid hialuronic și cafeină. Ginsengul stimulează reînnoirea pielii, muşeţelul o calmează, iar extractul de rădăcină de angelică are proprietăți antiinflamatorii. Bogat în acizi grași esențiali nesaturați (UFA), uleiul de primula previne deshidratarea pielii și are un efect regenerant, în timp ce aloe vera asigură alinare.

UTILIZARE: Luaţi o cantitate mică din cele două faze ale cremei, folosind spatula. Amestecaţi-le bine, apoi aplicaţi pe faţă şi gât şi masaţi uşor. Utilizaţi în fiecare seară, pe pielea curăţată.

*Crema SILVER IMPULSE pentru ZONA OCHILOR

Crema Silver Impuls pentru zona ochilor revitalizează, calmează şi relaxează pielea delicată din jurul ochilor. Matrixyl® 3000 previne lăsarea pielii, îmbunătățește tonusul și elasticitatea, în timp ce extractul de mușețel reduce edemele şi tumefierile. Crema pentru zona ochilor conține inovatorul Matrixyl® 3000 și argint. Cafeina stimulează microcirculația, reduce umflăturile și cercurile întunecate, în timp ce mușețelul reduce tumefierile. Extractul de rădăcină de coada calului are un efect de regenerare. Cu vitamina E antioxidantă.

UTILIZARE: Luaţi o cantitate mică din cele două faze ale cremei, folosind spatula. Amestecaţi-le bine, apoi aplicaţi pe pielea din jurul ochilor şi tamponaţi uşor. Utilizaţi în fiecare dimineaţă şi seară, pe pielea curăţată. Evitaţi contactul direct cu ochii.

 

INFORMATII GENERALE:

Cremele Silver Impulse conțin argint, acid hialuronic și cafeină. Crema de noapte și cea pentru zona ochilor au fost, de asemenea, îmbogățite cu Matrixyl® 3000.

Matrixyl® 3000 este o combinație inovatoare de Tripeptida-1 și Tetrapeptida-7, care stimulează producerea de colagen, încetinește procesul de îmbătrânire a pielii, previne “căderea” pielii și îmbunătățește flexibilitatea acesteia. Argintul reglează secreția de sebum şi menține echilibrul pielii. Acidul hialuronic asigură hidratarea adecvată şi previne cheratoza excesivă a epidermei. Cafeina stimulează microcirculația, reduce inflamațiile și cercurile întunecate, netezeşte și întinde pielea.

Matrixyl® 3000 nu a fost descris şi în compoziția cremei de zi, deși conține aceleași peptide, deoarece s-a folosit o concentrație mai scăzută a acestui ingredient în crema Silver Impulse de zi. Este o cantitate suficientă pentru îngrijirea zilnică a pielii pentru a obține rezultate optime, totuși, concentrația este însă prea mică pentru a utiliza numele patentat de Matrixyl® 3000.

In plus, fiecare cremă FONTAINAVIE din seria SILVER IMPULSE, GOLDEN BLISS și CAVIAR REVIVAL a fost îmbogățită cu 3 ingrediente inovatoare:

1. FRACȚIUNE ACTIVĂ DIN RĂDĂCINA DE RUBARBĂ MEDICINALĂ – este o componentă avansată din punct de vedere tehnologic, care acționează pe mai multe niveluri ale pielii, stimulând excelent mecanismele sale naturale de hidratare. Ajută regenerarea intensivă și reînnoirea barierei de lipide, datorită căreia pielea este protejează eficient împotriva deshidratării și a factorilor externi negativi. În plus, reglează perfect procesul natural de exfoliere a pielii, contribuind la îmbunătățirea vizibilă a culorii și la redarea strălucirii și a aspectului radiant.

2. EXTRACT DIN FRUNZE DE AGAVĂ ALBASTRĂ – o substanță unică cu efecte anti-îmbătrânire de o eficiență extrem de mare. Creează pe suprafața pielii o rețea de polizaharide
care acționează în două moduri - asigură un efect vizibil de lifting, redând imediat fermitatea pielii, umplând perfect ridurile și reducându-le eficient vizibilitatea chiar de la prima aplicare.

3. BETAINA – este o substanță purificată care se găsește în mod natural în plante. Datorită celor mai recente tehnologii, este utilizată în cosmetică ca substanță care hidratează puternic pielea și reglează echilibrul hidric al celulelor. Datorită structurii sale unice, aceasta consolidează în mod eficient bariera lipidică a pielii, împiedicând pierderea excesivă a apei din epidermă și protejând-o eficient împotriva deshidratării și iritațiilor.

Descarca Brosura CREME FONTAINAVIE      

 

Produse gama Silver Impulse - gasesti in Catalogul FM

 

     

Citeste si despre gamele:

Golden Bliss         Caviar Revival

 

 

 

 

 

 

 

 

Articolul a fost folositor ? Spune şi prietenilor tăi pe Facebook: