NOU! Parfum Pure-Royal editie limitata by Joanna Przetakiewicz

     Joanna Przetakiewicz este o femeie de afaceri poloneză care este bine cunoscută pentru stilul ei original și pentru clasa extraordinară. Creatorul, fondatorul și directorul creativ al casei de modă La Mania, care a primit însuși patronajul onorific al lui Karl Lagerfeld. Ea nu este numai o femeie independentă și antreprenorială de succes, ci și un observator dornic de realitatea contemporană.
     Mai presus de toate, vrea să susțină femeile care au nevoie de mai multă înțelegere, bucurie și curaj. De aceea, Joanna Przetakiewicz a început un mare proiect. #EraNowychKobiet (Era Femeii Noi) este o eră a femeilor care sunt mândre de cine sunt. Ele sunt femei cu încredere în sine, care, conștiente de propriile puncte forte dar și de slăbiciuni, sunt ințelegatoare cu sine dar si cu ceilalti. Este o eră a femeilor fericite.
      Acum, în colaborare cu FM WORLD, ea a proiectat un parfum uimitor pentru doamne. Parfumurile ediției limitate PURE ROYAL by Joanna Przetakiewicz combină cele mai recente tendințe și un stil atemporal. Este senzual ca o întâlnire a indragostiților sub Turnul Eiffel. Umplută cu dulceață și lejeritate fermecătoare, intrigi cu acorduri primare. Împachetați-vă într-un miros de pasiune de neuitat, alăturați-vă erei noilor femei!

PureRoyalJPCaracter:  subversiv, interesant, stimulant
Note de arome:
De vârf:    bergamotă, piersică, zmeură
De mijloc: trandafir, iasomie, lily of the valley (fr: muguet)
De bază:   vanilie, mosc, ambră
Volum:     50ml

Descarca Brosura Pure-Royal by Joanna Przetakiewicz (En)   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Articolul a fost folositor ? Spune şi prietenilor tăi pe Facebook: