Produse Complete Care (ingrijire completa)

*Produse COMPLETE CARE:
      Produse pentru îngrijirea mainilor: În fiecare zi faceți o mulțime de activități cu mâinile, expunându-le la iritare și deshidratare. Pentru a arăta mereu frumos și tinere, ai grijă de ele pe tot parcursul anului: Peeling calmant pt. maini; Crema nutritiva pt. maini
       Produse pentru îngrijirea corpului: Ce să faci pentru a arăta uimitor în fiecare zi? Rețeta noastră este simplă: o piele bine îngrijită și hidratată. Datorită produselor cosmetice COMPLETE CARE, îngrijirea feței și a corpului este extrem de ușoară și plăcută: Balsam de corp intens hidratant; Gel de dus; Crema universala* (*fata, corp, maini: O CREMĂ MICĂ, O PLĂCERE MARE -Acest produs cosmetic merită să îl ai întotdeauna cu tine. Este o cremă practică, perfectă si pentru a fi luată în călătorii.)
       Produse pentru îngrijirea părului: Părul sănătos și strălucitor este cel mai frumos accesoriu al tău. Pentru a-l menține în cea mai bună stare, folosește produsele de îngrijire adaptate nevoilor tale. Cu șampoanele din linia COMPLETE CARE, părul tău se bucură de nutrienți de cea mai bună calitate: Sampon pt. păr subtire si lipsit de volum; Sampon pt. păr uscat si deteriorat; Balsam pt. păr uscat si deteriorat; Sampon pt. păr vopsit; Sampon anti-matreata; Sampon pt. barbati.
      Produse pentru îngrijirea  dintilor: Pentru un zâmbet radiant, am creat produse specializate pentru îngrijirea zilnică orală. Datorită ingredientelor active selectate, vă veți bucura de dinți albi, gingii sănătoase, zâmbet frumos și respirație proaspătă... Produsele eficiente din gama COMPLETE CARE vor avea grijă de aspectul sănătos al dinților tăi. Încearcă-le acum: Pastă de dinți pt. albire (restabilește albul natural al dinților după doar două săptămâni de folosire); Pastă de dinți calmanta (diminuează eficient discofortul care apare în timpul utilizării produselor calde și reci); Pastă de dinți pt. protectia gingiilor (3 în 1 -acțiune triplă pentru gingii puternice: calmează, regenerează, protejează); Apa de gura cu gust de menta (o formulă unică, transparentă, fără coloranți artificiali sau alcool).

 

Produse gama Complete Care- gasesti in Catalogul FM

 

 

 

 

 

 

 

Articolul a fost folositor ? Spune şi prietenilor tăi pe Facebook: