Brosura de Craciun 2018

 

Pentru a vă face să simțiți Sărbătorile de Crăciun mai speciale, vă prezentăm Broșurile de Crăciun pline de oferte excepționale, promoții atractive și seturi unice!  Magia Crăciunului constă în bucuria de a oferi.

 

BROSURA 1 conține trei părți:

Partea 1 conține Seturi formate de către noi special pentru voi. Aceste Seturi sunt marcate ca „Seturi de Cadouri gata de oferit”.

Partea 2 conține Seturi pe care le puteți crea chiar dvs. Această parte oferă posibilitatea de a crea Seturi unice pentru tine și pentru cei dragi. Produsele sunt marcate cu „Crează setul propriu”.

Partea 3 conține o ofertă specială de Crăciun și constă în produse în ediție limitată la prețuri extrem de atractive. Aceste produse sunt marcate cu „Ofertă limitată de Crăciun”.

Suntem convinși că oferta noastră de Crăciun vă va inspira să creați cele mai frumoase cadouri și să simțiți magia Crăciunului plină de arome uimitoare, sănătate și multă dragoste!

Descarca Brosura 1 de Craciun 2018:

 

BROSURA 2 conține 20 seturi perfecte avand in compunere: *Cafele, ceaiuri, ciocolate; *Produse de ingrijire colectia Aloe Vera; *Produse de ingrijire colectia Complete Care; *Produse de ingrijire colectia BetaGlucan; *Produse Nutricode (suplimente); *Produse de parfumerie.

Descarca Brosura 2 de Craciun 2018:

 

 

 

 

 

 

 

Articolul a fost folositor ? Spune şi prietenilor tăi pe Facebook: