Parfumuri solide (crema) Utique

**Parfumuri solide (crema) Utique

      Imaginează-ți cum parfumul tău preferat capătă o formă unică pe care o poți atinge și de care te poți bucura pentru totdeauna... Se amestecă pe pielea ta, lăsând un miros seducător și captivant. Te învăluie ca o țesătură delicată, mângâindu-ți simțurile. Astfel pot fi descrise noile noastre PARFUMURI CREMĂ (SOLID PARFUM).
      Aceasta este chintesența luxului concentrat într-o consistență cremoasă. Este o îmbinare extraordinară de note olfactive prețioase, sub forma unei creme, care este sursa senzațiilor excepționale de mângâiere simțurile. Aceasta este chintesența eleganței închise într-un cadru frumos. Magnetizantă, seducătoare, tentantă... simte-o pe pielea ta. Datorită faptului că parfumurile sunt sub formă de cremă, acestea sunt extrem de persistente pentru o perioadă lungă de timp. Tot ce aveți nevoie este o cantitate mică de cremă aplicată pe piele, pentru a simți mângâierea care vă va trezi toate simțurile.
       Sfat: Parfumul se aplică cel mai bine cu degetele în locurile unde sângele pulsează și corpul menține căldura, și anume: în interiorul încheieturilor, în spatele urechilor, pe gât și în zonele de îndoire de la nivelul coatelor și genunchilor. Parfumurile vor rămâne astfel pe piele pentru o perioadă lungă de timp.

      Aroma UTIQUE RUBY Crema trezeşte simțurile și învăluie pielea ca o ceaţă fină. Magnetism, pasiune, seducţie - minunate emoții ascunse in crema. Seduce şi captivează. Un parfum ideal, atât pentru ea cât și pentru el. Este o evadare din cotidian, o călătorie mistică în adâncul sufletului omenesc. Simte delicata sa mângâiere, care îţi trezește simțurile. Înțelege spiritul senzualității:
Caracter:   magnetic, atrăgător, seducător
Note de arome:
De vârf:     lemn de cașmir, iasomie, cistus
De mijloc:  vanilie, chihlimbar, note balsamice
De bază:    oud alb, mosc negru, lemn uscat
Cantitate:  20g

 

Parfumuri crema UTIQUE- gasesti in Catalogul FM

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Articolul a fost folositor ? Spune şi prietenilor tăi pe Facebook: