Produse Gama FONTAINAVIE

     Folosim tehnologii inovatoare pentru a vă îndeplini visul unui ten ferm și veșnic tânăr. De aceea facem cercetări în mod constant și ne perfecționăm formulele produselor noastre cosmetice de specialitate, dorind să vă oferim cea mai eficientă îngrijire anti-îmbătrânire de pe piață.

     Am introdus trei linii: Golden Bliss, Silver Impulse şi Caviar Revival. Fiecare dintre acestea include o cremă de zi, o cremă de noapte şi un produs pentru zona ochilor, care au fost îmbogățite cu 3 ingrediente inovatoare:

1. FRACȚIUNE ACTIVĂ DIN RĂDĂCINA DE RUBARBĂ MEDICINALĂ

2. EXTRACT DIN FRUNZE DE AGAVĂ ALBASTRĂ

3. BETAINA

     Produsele Fontainavie sunt cosmetice menite să menţină pielea tânără cât mai mult timp posibil.

     ATENTIE: Atunci când alegeți o linie de produse pentru dvs., trebuie să identificaţi mai întâi care sunt nevoile pielii dumneavoastră. Cremele Golden Bliss sunt destinate pentru pielea lipsită de strălucire, care are nevoie de fermitate și întinerire. Misiunea lor este de a îmbunătăți flexibilitatea și strălucirea pielii. Silver Impulse este o gamă de produse recomandate în mod special pentru tenul mixt sau gras, cu imperfecţiuni şi predispus la iritaţii. Această linie a fost concepută pentru a calma și a proteja. Caviar Revival este o linie recomandată pentru tenul care necesită hidratare și revitalizare. Produsele acestei linii sunt recomandate pentru pielea uscată, obosită și lipsită de strălucire, care are nevoie de hrănire.
     Cremele Fontainavie sunt bogate în ingrediente active combinate perfect, pentru a obține o eficacitate maximă. Acestea includ ingrediente prețioase, cum ar fi aur de 24 de carate, celule stem din plante, extrase dintr-un soi extrem de rar de măr elvețian, un complex inovator de peptide Matrixyl® 3000 și bio colagen marin natural, de o excepțională puritate și de înaltă concentraţie.
     Majoritatea cremelor din aceste serii sunt in doua faze. Caracterul celei de a 2-faze, adică structurile tridimensionale în gel clar, evidențiază perfect natura inovatoare a acestei game de produse și o nouă dimensiune a efectelor anti-îmbătrânire. Deoarece unele dintre ingrediente sunt conținute în faza de cremă, în timp ce altele sunt conținute în faza de gel, trebuie să luați ambele faze cu o spatulă și să le amestecați înainte de aplicare.

Detalii ingrediente:
     1. FRACȚIUNE ACTIVĂ DIN RĂDĂCINA DE RUBARBĂ MEDICINALĂ – este o componentă avansată din punct de vedere tehnologic, care acționează pe mai multe niveluri ale pielii, stimulând excelent mecanismele sale naturale de hidratare. Ajută regenerarea intensivă și reînnoirea barierei de lipide, datorită căreia pielea este protejează eficient împotriva deshidratării și a factorilor externi negativi. În plus, reglează perfect procesul natural de exfoliere a pielii, contribuind la îmbunătățirea vizibilă a culorii și la redarea strălucirii și a aspectului radiant.
     2. EXTRACT DIN FRUNZE DE AGAVĂ ALBASTRĂ – o substanță unică cu efecte anti-îmbătrânire de o eficiență extrem de mare. Creează pe suprafața pielii o rețea de polizaharide
care acționează în două moduri - asigură un efect vizibil de lifting, redând imediat fermitatea pielii, umplând perfect ridurile și reducându-le eficient vizibilitatea chiar de la prima aplicare.
     3. BETAINA – este o substanță purificată care se găsește în mod natural în plante. Datorită celor mai recente tehnologii, este utilizată în cosmetică ca substanță care hidratează puternic pielea și reglează echilibrul hidric al celulelor. Datorită structurii sale unice, aceasta consolidează în mod eficient bariera lipidică a pielii, împiedicând pierderea excesivă a apei din epidermă și protejând-o eficient împotriva deshidratării și iritațiilor.

 

Citeste despre gamele Fontainavie:

Golden Bliss         Silver Impulse         Caviar Revival

 

Descarca Brosura CREME FONTAINAVIE      

 

Produse gama Fontainavie - gasesti in Catalogul FM

 

 

 

 

 

 

 

 

Articolul a fost folositor ? Spune şi prietenilor tăi pe Facebook: