Produse HAIRLAB pt. ingrijirea profesională a părului

DESCOPERĂ FRUMUSEŢEA UNUI PĂR SĂNĂTOS

Îngrijirea profesională a părului, chiar la tine acasă? Începând de acum, este posibilă! Răspunzând așteptărilor tale, am creat noua linie de produse cosmetice HAIRLAB, care oferă părului un aspect sănătos și frumos. Datorită compozițiilor bogate și formulelor perfecte, adaptate nevoilor individuale, visul unei coafuri ideale devine realitate. Oferă-i părului tău ceea ce este mai bun și acesta va deveni podoaba ta cea mai frumoasă!

Maciej Maniewski – hairstilistul celebrităților, virtuoz al foarfecelor, conducător al juriului în programul de televiziune „Mistrzowskie cięcie” și gazda programului „Afera fryzjera”, maestru al metamorfozei din programul „Sablewskiej sposób na modę”, mecena culturii, care ani la rând a fost legat de industria de fashion. Omul în fața căruia părul nu are nici un secret! Recent, el a devenit Ambasadorul liniei de produse de lux HAIRLAB pentru îngrijirea părului.

Liniile de produse HAIRLAB:

*AQUA2

Datorită formulei intense, îmbogățită cu o doză suplimentară de acid hialuronic, linia de produse AQUA² hidratează perfect părul uscat, ondulat și deteriorat. Linia de produse AQUA² reface flexibilitatea părului protejând în același timp culoarea și asigurând totodată o strălucire incredibilă și o hidratare completă.

*ŞAMPON PENTRU PĂR USCAT

*MASCĂ PENTRU PĂR USCAT

*ULEI DE HIDRATARE INTENSĂ PENTRU PĂR

*INTENSE2 REGENERATING

Ingredientele selectate cu grijă asigură hidratarea și hrănirea intensă a părului. Această linie include trei produse perfect selectate care asigură părului uscat și deteriorat, cea mai bună condiție posibilă. CU INTENSE2 REGENERATING părul tău își recapătă o formă bună care garantează o coafură frumoasă!

*ŞAMPON INTENS REGENERANT PENTRU PĂR

*MASCĂ REGENERANTĂ PENTRU PĂR

*SPRAY INTENS REGENERANT PENTRU PĂR

*VOLUME2

Linia de produse VOLUME2 asigură atât un volum incredibil cât și hrănire și hidratare intensă. Datorită formulei sale unice, părul va fi puternic, flexibil și strălucitor. VOLUME2 va oferi volum și sănătate părului tău. Oferă-i volum părului tău, așa cum nu ai avut niciodată.

*ŞAMPON PENTRU CREȘTEREA VOLUMULUI PĂRULUI

*SPRAY PENTRU CREȘTEREA VOLUMULUI PĂRULUI

*IDEAL2 COLOUR

O întărire a pigmentului după vopsire, o evidențiere a culorii și o protecție împotriva decolorării - acesta este IDEAL2 COLOR! Asigură o hidratare și hrănire completă a părului datorită ingredientelor valoroase pe care le conține. Coafura ta va arăta ca și cum tocmai ai părăsit salonul de frizerie. Punctul culminant al acestei linii etse o culoare frumoasă și o strălucire intensă.

*MASCĂ PENTRU PĂR VOPSIT

*ELIXIR PENTRU PĂR VOPSIT

*CURLY2

Loțiunea CURLY2 bogată în substanțe nutritive valoroase, îți vor face buclele de păr mai disciplinate și mai ușor de coafat. Vă protejează părul împotriva umezelii, a condițiilor meteorologice și a temperaturilor înalte în timpul coafării. În sfârșit, părul tău nedisciplinat poate fi ușor de controlat!

*EMULSIE DE NETEZIRE PENTRU PĂR ONDULAT

*DELICATE2

DELICATE2 SHAMPOO curăță delicat părul și scalpul, asigurând o hidratare optimă a parului datorită ingredientelor perfect selectate. Este un produs unic care oferă acțiune delicată, dar extrem de eficientă. Îngrijirea problematică a scalpului nu a fost niciodată atât de simplă!

*ȘAMPON DELICAT PENTRU SCALP IRITAT ȘI SENSIBIL

*ANTI DANDRUFF2

Linia de produse ANTI DANDRUFF2 reglează secreția excesivă de sebum și producerea mătreții datorită formulei tehnologice avansate și a bogăției de ingrediente. Întărește stratul de păr deteriorat și uscat, ajutînd la ameliorarea oricărei inflamații a scalpului. Părul devine strălucitor și hidratat și te face să uiți complet de mătreață.

*ELIXIR ANTIMĂTREAȚĂ

*ŞAMPON ANTIMĂTREAȚĂ

*ENERGISING2 SHAMPOO

Pielea capului este perfect proaspătă și structura părului este întărită. Șamponul previne căderea părului și adaugă o strălucire sănătoasă datorită ingredientelor prețioase și a unei formule unice. Îngrijirea părului nu a fost niciodată atât de ușoară și eficientă!

*ȘAMPON FORTIFIANT PENTRU PĂR

*STRONG2 & MORE HAIR

Ultra-efect de întărire pentru părul tău deteriorat și fragil. Îmbunătățește starea rădăcinilor părului tău și reduce vizibil căderea părului datorită tehnologiei avansate. Visul tău de a avea un păr frumos și des este în sfârșit la îndemâna ta!

*ULEI FORTIFIANT ÎMPOTRIVA CĂDERII PĂRULUI

Descarca Brosura HAIRLAB _

 

Produse gama Hairlab - gasesti in Catalogul FM

 

 

 

 

 

 

 

Articolul a fost folositor ? Spune şi prietenilor tăi pe Facebook: