Geluri de duș de lux Utique

                                dush

**Geluri de duș de lux Utique

Regenerarea nectarului cu ingrediente prețioase...
       Gelurile de duș de lux UTIQUE constituie cel mai bun cocktail de îngrijire a corpului, compus din compoziții de parfumuri prețioase și ingrediente atent selecționate, care vor regenera imediat pielea și o vor hidrata intens, în același timp lăsând un miros seducător de lungă durată. Curăță delicat pielea ta, fără a deteriora starturile de protecție. Acestea includ o formulă inovatoare numită Biohydration Plus și complexul WhitesenseTM.
       Gelurile de duș de lux UTIQUE transformă baia ta într-o senzație fascinantă care îți mângâie simțurile. Datorită ingredientelor inovatoare, Gelurile de duș UTIQUE îți vor îmbunătăți starea pielii lăsând-o mătăsoasă, în timp ce compozițiile de parfumuri seducătoare au un efect liniștitor și relaxant:
  > Biohydration Plus este o formulă unică, selectată special pentru FM WORLD care asigură pielii tale o hitratare imediată pentru o perioadă lungă de timp. Datorită tehnologiei sale avansate, acțiunea sa este completă: regenerare imediată și destindere. În plus, previne pierderea apei, protejând astfel pielea de uscare.
  > WhitesenseTM este un extract extraordinar din florile albe ale trandafirul de Provence (Rosa centifolia L.), iasomie (Jasminum officinale L.) și margaretă (Bellis perennis L.), care face imediat pielea corpului netedă și extrem de moale. Prezența produsului WhitesenseTM în gama de lux UTIQUE garantează o experiență excepțională și senzuală care vă va face să vă simțiți bine.

       Oferiți-vă un moment de plăcere de neuitat cu geluri de duș exclusive UTIQUE:

Gel de duș de lux UTIQUE GRAPEFRUIT & ORANGE BLOSSOM
     Grapefruitul revigorant se potrivește perfect cu floarea senzuală de portocal. Lăsați pielea să simtă prospețimea unică și un surplus de energie!

Volum:     200ml


Gel de duș de lux UTIQUE FIG LEAVES
     Notele de parfum ale frunzelor originale de smochin vă vor îmbrățișa cu o țesătură intrigantă... Pielea dumneavoastră nu a fost niciodată atât de fină!

Volum:  200ml


Gel de duș de lux UTIQUE AMBER
     Vanilia combinată cu paciuli și scorțișoară reprezintă o combinație incredibilă de parfum care vă captivează cu dulceața ei. Revitalizează pielea mai mult ca niciodată!

Volum:  200ml


Gel de duș de lux UTIQUE OUD & ROSE
     Închideți ochii și lăsați combinația magnetică dintre notele de oud și trandafir să vă ducă departe. Este o plăcere pentru pielea dvs. care vă va răsplăti cu un aspect minunat.

Volum:  200ml


Gel de duș de lux UTIQUE SANDALWOOD & PATCHOULI
     Mirosul senzual al lemnului de santal se împletește elegant cu notele relaxante de paciuli... Este o compoziție care aduce tot ce-i mai bun corpului tău.

Volum:  200ml

 

 

Geluri de duș UTIQUE- gasesti in Catalogul FM

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Articolul a fost folositor ? Spune şi prietenilor tăi pe Facebook: