Produse cu extract de MIERE

      Alegând din comorile naturii, am luat ceea ce este cel mai bun - extractul de miere - și l-am combinat cu ingrediente care hrănesc pielea, astfel încât să te poți bucura de o îngrijire dulce în fiecare zi.

     Gama de produse Hello Honey conține cosmetice de înaltă calitate destinate îngrijirii corpului. Această linie unică a fost inspirată de miere și de proprietățile sale benefice, cunoscute încă din antichitate. Una dintre cele mai cunoscute femei din istorie - Cleopatra – a folosit acest ingredient în timpul îmbăierii, pentru a-şi menține frumusețea fără cusur. Mierea este unul dintre produsele naturale cele mai benefice, este utilizată atât în bucătărie precum și în produsele cosmetice. La crearea Colecției Hello Honey am extras din miere tot ce este mai bun în ea și am combinat cu alte ingrediente de îngrijire a pielii.
      Cele mai importante substanțe conținute în miere sunt două monozaharide (glucoza şi fructoza), săruri minerale (cum ar fi magneziu, calciu, fier, siliciu, săruri de zinc), enzime, vitamine (cum ar fi: tocoferol, vitamina C, β-caroten, vitamina B ), acizi organici și uleiuri esențiale.

*Produse pt. ingrijirea corpului:
Gel de dus nectar; Scrub cu zahar; Pudding

Descarca Brosura Q&A Hello Honey__

 

Produse gama Hello Honey- gasesti in Catalogul FM

 

 

 

 

 

 

 

Articolul a fost folositor ? Spune şi prietenilor tăi pe Facebook: