Creme de lux pentru ingrijire și modelare UTIQUE

**Creme de lux pentru ingrijire și modelare

      Din iubirea pentru darurile prețioase ale naturii, și pe baza ultimelor descoperiri ale științei moderne, am creat produse cosmetice surprinzătoare de o eficacitate uimitoare. Cu aceste mici lucrări de artă, ingrijirea ta se va transforma într-una regală, iar pielea va reveni la aspectul sănătos și frumos, devenind cel mai de preț accesoriu al tău. Îndrăznește mai mult și lasă-te condus spre o îngrijire zilnică cu atingerea și mirosul luxului adevărat.

      În cremele utique am introdus complexe revoluționare special selectate pentru FM WORLD. Crearea lor se bazeaza pe descoperiri recente ale Epigeneticii.
EPIGENETICA – VIITORUL PRODUSELOR COSMETICE
   Epigenetica este știința mecanismelor legate de reglementarea activității genetice, a cărei descoperire a cucerit lumea produselor cosmetice. Este vorba de o serie de procese biologice care implică "activarea" sau "dezactivarea" genelor fără a determina modificări în secvența lor. Cel mai bun exemplu, care ilustrează cu ușurință această relație, este cel al gemenii identici - chiar dacă aceștia au informații genetice identice, în timp viețile lor pot deprinde caracteristici individuale sub influența factorilor de mediu. Modificările epigenetice sunt influențate de poluarea mediului și stilul de viață (dietă, stres, activitate fizică). Acești factori pot schimba starea genelor responsabile pentru aspectul tânăr și, datorită epigeneticii, puteți influența procesele responsabile de starea pielii. Pe baza acestor informații, am creat complexe unice: L.C.G.S MC 8.0 si L.C.G.S MC 4.0, care au influență asupra genelor, determinând încetinirea îmbătrânirii pielii. În plus față de aceste complexe, am dezvoltat, de asemenea, o alternativă la tratamentele de medicină estetică: VOLUMENIC PLUS MC 12.0 și SLIMENUM ULTRA3 MC 16.0.
      Avand la baza combinația dintre tehnologiile de ultimă generație și ingredientele unice de cea mai înaltă calitate, au fost create produse unice FM World:

Crema de zi ROYAL PERFECTION
      
Este o combinație sofisticată de ingrediente active de cea mai înaltă calitate și tehnologie avansată pentru o hidratare intensă, pentru fortifierea și reconstrucția pielii. Formula dezvoltată cu meticulozitate funcționează ca un strat de protecție pe ten, protejându-l de efectele negative ale radiației electromagnetice, care includ radiațiile UV și lumina albastră. Protejează eficient împotriva stresului oxidativ și ajută la reconstrucția epidermei. CREMA PENTRU ZI ROYAL PERFECTION a luat naștere pe baza celor mai recente cercetări din domeniul epigeneticii, conține complexul unic L.C.G.S MC 8.0, pătrunde adânc în structura pielii pentru a o curăța și a o umple vizibil, reducând în mod clar aspectul ridurilor. Regenerează fenomenal pielea, redându-i fermitatea instantaneu și restaurându-i strălucirea naturală. Pielea devine mai elastică, hidratată și mai plăcută la atingere. Acesta este cel mai prețios cocktail de nutrienți pe care îi puteți administra pielii:
  > L.C.G.S MC 8.0 – rețeta creată cu meticulozitate conține un complex bazat pe procese epigenetice, și selectat special pentru nevoile FM WORLD. Reduce efectele negative ale radiațiilor electromagnetice, care includ radiații UV și lumina albastră. În plus, protejează efectiv împotriva stresului oxidativ și ajută în mare măsură la reconstrucția epidermei.
  > Tripeptida-38 – o puternică peptidă anti-rid de generație nouă, care întărește sinteza celor șase ingrediente principale de reconstrucție a pielii. Datorită acestui fapt, umple ridurile din interior, dând pielii un efect vizibil mai neted și mai plin.
  > Antioxidant ultramodern – se activează numai sub influența radiațiilor UV și protejează pielea împotriva radicalilor liberi, pentru o perioadă lungă de timp. Uitați de pielea obosită și lipsită de strălucire, și bucurați-vă de o piele mai rezistentă la efectele negative ale factorilor externi responsabili de procesele de îmbătrânire.
  > Acid hialuronic cu masă moleculară mică – este o polizaharidă naturală care umple spațiile dintre fibrele de colagen, hidratând perfect pielea, îmbunătățind flexibilitate, și impulsionând întinerirea.

      CREMA DE ZI ROYAL PERFECTION are grijă ca tenul tău să-și recapete/pastreze aspectul sănătos, radiant și strălucitor. Pentru a întări efectele îngrijirii, este recomandat să o utilizați împreună cu SERUL FACIAL PENTRU LIFTING EXTREM ANTI-AGING și CREMA AVANSATĂ DE NOAPTE AGE CONTROL din seria UTIQUE.

Crema avansata de noapte AGE CONTROL
      
Datorită bogăției ingredientelor active selectate cu puternic efect anti-îmbătrânire, care intră în profunzime în piele în timpul somnului, te vei trezi în fiecare dimineață cu un ten hidratat, regenerat și neted. Formula atent concepută conține complexul revoluționar L.C.G.S MC 8.0 special selectat pentru FM WORLD, care, datorită combinației sinergice dintre extractul derivat din floarea-de-colț alpină și untul de shea, are un efect puternic de ridicare, redând elasticitatea și întârziind eficient procesul de îmbătrânire a pielii. Crema luminează delicat pielea și îmbunătățește în mod eficient aspectul acesteia, reducând ridurile de expresie și ridicând pielea din zona gâtului. În sfârșit tenul tău va deveni mai elastic, hidratat și cu un aspect fantastic. În cele din urmă, își va recâștiga strălucirea naturală datorită regenerării și hrănirii sale în profunzime. CREMA AVANSATĂ PENTRU NOAPTE AGE CONTROL îmbunătățește aspectul tenului tău, făcându-te să arăți din ce în ce mai bine.
    Ingrediente revoluționare care intră în profunzime în piele în timpul nopții:
  > L.C.G.S MC 8.0 – formula atent concepută a cremei conține un complex inovator bazat pe studiile epigenetice, care a fost special selectat pentru FM WORLD. Acesta se bazează pe sinteza a două proteine cheie pentru un aspect tânăr: fibronectina, care interacționează, printre altele, asupra colagenului și proteoglicanilor, și proteina p53 implicată în reînnoirea AND-ului. Datorită acestui fapt, are proprietăți puternice antiîmbătrânire, având un efect regenerant și netezitor asupra pielii.
  > Cea mai nouă și mai blândă generație a derivatului din vitamina A reprezintă, în prezent, una dintre cele mai eficiente substanțe anti-rid, dând strălucire tenului și îmbunătățind în mod eficient aspectul acestuia.
  > Extractul din floarea-de-colț alpină contracarează efectele stresului oxidativ cauzat de poluarea aerului și radiațiile ultraviolete, având un puternic efect de lifting asupra pielii din zona gâtului, ridicând în mod vizibil obrajii și netezind așa-numitele riduri “laba gâștei”. Datorită lui, tenul obosit și lipsit de strălucire va fi de domeniul trecutului, iar pielea ta va deveni mai rezistentă la efectele negative ale factorilor externi responsabili de procesele de îmbătrânire.
  > Untul de shea – este un ulei obținut din semințele unui copac African cu denumirea de Arborele de Shea (care în Africa este considerat sacru, fiind venerat de mii de ani). Lasă pielea perfect moale și hidratată.

      În timpul odihnei, ingredinete atent selecționate pătrund în profunzime în piele, lăsând-o netedă și mai radiantă ca niciodată. Pentru efecte sporite ale îngrijirii, se recomandă să utilizați crema de noapte împreună cu SERUL FACIAL PENTRU LIFTING EXTREM ANTI-AGING și CREMA PENTRU ZI ROYAL PERFECTION din seria UTIQUE.

Crema activa pentru ochi EYE COMPLEX
      
Ochii sunt oglinda sufletului. Nu lăsa ca deficiențele pielii să îți afecteze strălucirea interioară, reflectându-te în ea ca în cel mai pur diamant. Formula inovatoare a CREMEI ACTIVE PENTRU OCHI EYE COMPLEX hidratează în profunzime, redând elasticitatea pielii, reducând vizibil ridurile și diminuând cearcănele. Nimic nu îți va îngriji mai bine pielea delicată din jurul ochilor decât prețioasa inovație din familia UTIQUE. Compoziția perfectă a materiilor prime de cea mai înaltă calitate reface și hidratează pielea delicată din jurul ochilor. Crema ușoară luminează cearcănele de sub ochi, redând elasticitatea și fermitatea pielii. Îmbinarea fenomenală a ingredientelor – complexul unic L.C.G.S. MC 8.0, cofeina, acidul hialuronic cu masă moleculară scăzută și extractul de Albizia julibrissin și rutozidul – are efect asupra așa-numitelor riduri "laba gâștii", redând fermitatea pleoapelor superioare ale ochilor. CREMA ACTIVĂ PENTRU OCHI EYE COMPLEX va reda o strălucire extraordinară aspectului tău.
     Compoziția ideală de ingrediente inovatoare are grijă de pielea delicată din jurul ochilor:
  > L.C.G.S MC 8.0 – radiațiile UV și lumina albastră au un efect advers asupra pielii sensibile din jurul ochilor, provocând stres oxidativ și, de asemenea, contribuind la apariția ridurilor de expresie. Din acest motiv, crema a fost îmbogățită cu un complex creat cu ajutorul mecanismelor epigenetice – L.C.G.S MC 8.0. Funcționează în două moduri: reduce efectele negative ale radiațiilor electromagnetice și ajută la regenerarea și netezirea pielii, întârziind procesul de îmbătrânire.
  > Complexul din extrasul de Albizia julibrissin și rutozid – stimulează sinteza colagenului și are efect asupra procesului de regenerare a pielii, netezind în mod vizibil ridurile "laba gâștii". În plus, are un efect de lifting asupra pleoapelor superioare ale ochilor, înălțându-le în mod vizibil.
  > Acidul hialuronic cu masa moleculară mica – este absorbit rapid în piele, sporind aftel fermitatea pielii și îmbunătățind elasticitatea acesteia.
  > Peptida ciclica si ectoina – hidratează profund și reduce vizibil ridurile, crescând fermitatea pielii.
  > Cofeina – stimulează microcirculația sangvină, luminând ușor cearcănele inestetice de sub ochi.
      Recomandare: Aplicați o cantitate mică de cremă cu vârful degetelor pe pielea din jurul ochilor. Utilizați în fiecare dimineață și seară pentru a reda ferminatea pielii delicate din jurul ochilor și pentru a netezi vizibil așa-numitele riduri “laba gâștii”.

Ser facial pentru lifting EXTREM ANTI-AGING
ser      
Este un produs cosmetic extrem de concentrat, creat pe baza unor ingrediente active de ultimă tehnologie. Complexul revoluționar L.C.G.S MC 4.0, special selectat pentru FM WORLD, regenerează intens și netezește tenul, pregătindu-l pentru aplicarea altor produse cosmetice, și sporind efectele acestora. Combinația prețioasă de extract de caviar și oligoelemente – aur, argint și platină – are efect asupra întârzierii procesului de îmbătrânire a pielii. Combinația de lipodipeptidă cu un complex valoros de fitoestrogeni și cea mai nouă și mai blândă pentru piele generație de derivați din vitamina A intensifică acțiunea anti-rid a serului. Produsul cosmetic luminează delicat decolorările pielii, îmbunătățind în mod eficient aspectul acesteia. Contracarează înroșirea pielii, ridicând în mod vizibil conturul feței. Tenul tău va deveni în cele din urmă perfect hidratat și tensionat.
     Ingrediente prețioase cu acțiune intensă:
  > L.C.G.S MC 4.0 – formula unică a serului conține un complex revoluționar, selectat special pentru FM WORLD, bazat pe cele mai recente cercetări din domeniul epigeneticii, denumită viitorul cosmetologiei. Are proprietăți puternice anti-îmbătrânire – regenerează intensiv și netezește pielea. Pregătește perfect pielea pentru aplicarea următoarelor produse cosmetice, acționând în mod sinergic cu ele și sporind efectul acestora.
  > Cea mai nouă și mai blândă pentru piele generație derivată din vitamina A – în prezent una dintre cele mai eficiente substanțe de reducere a ridurilor - luminează delicat decolorarea pielii și îmbunătățește în mod eficient aspectul pielii.
  > Lipopeptide – prin stimularea sintezei de elastină, contracarează subțierea pielii, ridicând în mod clar conturul feței.
  > Complexul valoros de fitoestrogeni – reglează funcția glandelor sebacee.
  > Combinația prețioasă de extract de caviar și oligoelemente – aur, argint, platină – ajută la întârzierea procesului de îmbătrânire a pielii, reducând vizibil ridurile.
       Recomandare: Aplicați o cantitate mică de ser, dimineața și seara, pe pielea curată a feței, a gâtului și a decolteului, pentru a impresiona prin frumusețe, în ciuda trecerii timpului. Pentru efecte sporite, utilizați crema de față din seria UTIQUE, după aplicarea serului.

Crema pentru bust intens modelatoare ULTRA FIRMING
bust      
Aceasta va evidenția ceea ce este cel mai feminin la tine: sânii. Formula avansată, dezvoltată cu ajutorul tehnologiilor de ultimă generație, are un efect deosebit asupra fermității și elasticității pielii din zona bustului, asigurând un efect vizibil de lifting. Lasă crema inovatoare UTIQUE să îți restabilească curburile voluptoase ale bustului. Pentru a răspunde nevoilor femeilor moderne, am creat o CREMĂ INTENS MODELATOARE PENTRU BUST ULTRA FIRMING, intens concentrată, care reprezintă o alternativă la chirurgia estetică invazivă de modelare a sânilor. Formula avansată conține un complex unic Volumenic Plus MC 12.0, special selecționat pentru FM WORLD, care, în combinație cu concentrațiile mari de materii prime, cu acțiune revoluționară dovedită, îmbunătățește aspectul bustului. Acesta va deveni mai ferm și vizibil mai amplu. Compoziția atent selecționată ajută la menținerea și corectarea formei bustului. De acum încolo vei iubi din nou feminitatea corpului tău.
     Ingredientele atent selecționate asigură forma ideală a bustului tău:
  > Complexul unic Volumenic Plus MC 12.0 inspirat din medicina chineză din Orientul Îndepărtat și utilizând tehnologii inovatoare, stimulează maturarea și diferențierea celulelor adipoase și ajută procesul de stocare a lipidelor. Efectul este așa-numitul "Lipofilling Cosmetic", care mărește volumul de țesut adipos pe piept, fiind o alternativă excelentă la tratamentele de medicină estetică.
  > Extrasul de alge maro din familia Dictyoptales are efect asupra nutriției adipocitelor, făcând bustul vizual mai mare și mai plin.
  > Complexul de alge și pullulan bogat în aminoacizi, polizaharide, vitamina C și B12, fortifiază țesutul subcutanat, corectând forma bustului.

Crema de corp pentru fermitate intensa FIRMING COMPLEX
corp      
Un corp îngrijit și sănătos este un cadru elaborat al unui portret excepțional, iar CREMA DE CORP PENTRU FERMITATE INTENSĂ FIRMING COMPLEX un artist eminent, care îmbunătățește defectele pielii corpului. Ingredientele alese cu grijă, netezesc și întind pielea, ajutând la reducerea grăsimii corporale. Crema ultra-modernă UTIQUE îmbunătățește aspectul siluetei tale, astfel încât să te poți lăuda cu ea ca și cu o operă de artă. Am compilat cele mai bune ingrediente cu tehnologia, pentru a te ajuta cu modelarea siluetei. Bazat pe cele mai recente cercetări științifice am creat un complex unic Slimenum Ultra³ MC 16.0, pe care l-am combinat cu concentrații mari de materii prime care stimulează arderea grăsimilor. Acest lucru a dus la crearea unui preparat inovator care, într-un mod revoluționar, susține structura pielii și ajută la reducerea simptomelor celulitei. Ingredientele inovatoare conținute în cremă susțin procesele de reducere a grăsimii corporale și împiedică lăsarea pielii, hidratând-o și redându-i fermitatea. Cu ajutorul unui corp frumos și sănătos te vei face remarcată.
    Un complex de cele mai bune ingrediente, care îți modelează perfect silueta:
  > Slimenum Ultra³ MC 16.0 – special pentru FM WORLD, specialiștii au combinat materii prime de cea mai înaltă calitate și au folosit tehnologii de generație nouă pentru a crea un complex eficient pentru modelarea siluetei. Ingredientul minune conținut în CREMA DE CORP PENTRU FERMITATE INTENSĂ FIRMING COMPLEX, reduce cantitatea de țesut adipos acumulat, slăbind în mod eficient corpul și reducând în mod vizibil imperfecțiunile pielii. Silueta este modelată 3D, folosirea cremei asigurând efecte comparabile cu efectele procedurilor cu ultrasunetele.
  > Acidul ximenic face pielea mai elastică, asigurându-se că rămâne fermă și că își păstrează elasticitatea. În plus, crește eficiența mecanismelor antioxidante ale pielii, susținând protecția împotriva stresului oxidativ și asigurându-i un aspect frumos și sănătos.
  > O combinație valoroasă de alge marine și proteine din plante asigură un efect vizibil de lifting.
  > Extractul de bougainvillea, o plantă valoroasă, originară din America de Sud, este o componentă avansată din punct de vedere tehnologic, care susține procesele de reducere a grăsimii corporale și previne lăsarea pielii, crescând sinteza proteoglicanilor, colagenului și elastinei.
      Recomandare: Masați pielea cu crema, acordând o atenție specială locurilor cu probleme - cum ar fi abdomenul, coapsele, fesele sau brațele, pentru a vă bucura de un corp foarte ferm și frumos.

________________

Alătură-te lumii luxoase UTIQUE și descoperă capodoperele pentru care am folosit ingrediente de cea mai înaltă calitate.

 

Creme UTIQUE- gasesti in Catalogul FM

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Articolul a fost folositor ? Spune şi prietenilor tăi pe Facebook: