Balsamuri de corp de lux Utique

                               

**Balsamuri de corp de lux Utique

Un coctail hidratant din cele mai bune ingrediente pentru pielea ta!
       Fiecare dintre balsamurile de corp de lux UTIQUE reprezintă o sursă de ingrediente hidratante pentru pielea ta oferind o aromă senzuală și intensă. Formula avansată a balsamului include un complex inovator numit Revitaoils Supreme, special selecționat pentru FM WORLD, care include uleiuri nutritive si HydromanilTM inovatoare, responsabile de senzația de hidratare imediată și de lungă durată a pielii.
       Balsamurile de corp de lux UTIQUE garantează îngrijirea profesională a pielii încununată cu un strop de rafinament... Datorită ingredientelor foarte valoroase și texturii mătăsoase, acestea nu doar că îți inconjoară corpul cu un parfum frumos, dar îl și hidratează perfect. Te vor face sa te simti ca o zeita intr-o gradina plina de arome senzuale:
  > Revitaoils Supreme este un complex inovator de revitalizare a pielii, selectat special pentru FM WORLD. Secretul său este originea sa naturală. Este o combinație unică de uleiuri provenite din macadamia, avocado, măsline, nucă de cocos, in, floarea-soarelui și arborele de argan, care oferă o sursă de vitamine și acizi grași nesaturați pentru piele.
   > HydromanilTM este o substanță activă foarte valoroasă derivată din semințele unei plante peruane numite Tara. Datorită tehnologiei avansate, aceasta oferă o acțiune dublă: hidratare imediată și de durată și reglează procesul de exfoliere epidermică, ceea ce duce la îmbunătățirea aspectului pielii.

Balsam de corp de lux UTIQUE AMBER
    Mirosul de vanilie, paciuli și scorțișoară vă vor duce pe un tărâm unic de parfum în care toată lumea se simte liberă. Pielea ta nu a fost niciodată atât de hidratată și regenerată.

Volum:  200ml


Balsam de corp de lux UTIQUE GRAPEFRUIT & ORANGE BLOSSOM
    Grapefruitul răcoritor și portocalul senzual vor asigura pielii o hidratare completă datorită căreia vă veți simți seducătoare și fermecătoare ca și cum ați fi fost la cel mai bun spa.

Volum:  200ml
 

Balsam de corp de lux UTIQUE OUD & ROSE
    Trandafirul și oud-ul este un duet de arome care te vor ameți. Esența de trandafir a feminității combinată cu oud-ul ferm îți vor lăsa pielea într-o stare perfectă.

Volum:  200ml

 

 

Balsamuri de corp gama UTIQUE- gasesti in Catalogul FM

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Articolul a fost folositor ? Spune şi prietenilor tăi pe Facebook: