Cine este FM GROUP

 

FM WORLD

    Este o companie poloneza infiintata in anul 2004 (cunoscuta de-a lungul timpului sub numele FM,

FM by FEDERICO MAHORA, FEDERICO MAHORA, FM GROUP, FM GROUP WORLD), cu siguranta firma cu cea mai dinamica dezvoltare din Europa in domeniul vanzarilor produselor in sistem Multi Level Marketing. In doar cativa ani de la infiintare, compania a reusit sa fie prezenta in orice colt al lumii.

      Prezentare companie FM World:

      

 

     In Romania produsele FM sunt distribuite direct prin FM WORLD DISTRIBUTION, ramura a FM WORLD care trimite produsele FM pe intregul glob. De la deschidere si pana acum, multe persoane au reusit sa-si construiasca afaceri de succes din promovarea in sistem Multi Level Marketing a produselor FM.

      Mai 2018 - FM World Distribution in Romania:

      

 

    Oferta de produse FM cuprinde:
- Produse de parfumerie (in jur de 150 arome) si cosmetice bazate pe ingrediente naturale si formule inovatoare

- Produse de make up - cosmetica pentru ingrijire si machiaj bazata pe coloranti naturali
- Produse pentru casa - detergenti, produse de curatat si intretinere, odorizante, etc

- Selectii de CAFEALE si CEAIURI - Cafele naturale FUNCTIONALA sau AROMATA si Ceaiuri de cea mai buna calitate si savoare

    Produsele cosmetice aromate sunt fabricate utilizand aromele DROM - companie Germana (www.drom.com), unul din liderii mondiali in fabricarea compozitiilor de parfumare. Vizualizeaza (descarca) Certificat de calitate.

    PARFUMURILE FM - o multitudine de senzatii din toate familiile de arome, un adevarat festin pentru simturi. Imbracate in ambalaje atragatoare, cantitatea mare de esenta de parfum si in acelasi timp calea simpla prin care produsule ajung la beneficiarul lor, toate acestea fac ca pretul sa fie atragator pentru fiecare beneficiar, fara ca acesta sa fie obligat sa renunte la criteriul de calitate.

    Initial, Dl. Artur Trawinski, proprietarul FM Group World, a luat in considerare mai multe variante de distributie a produselor FM, si intalnind specialisti in retele Multi Level Marketing, a hotarat ca produsele sa fie distribuite doar in sistem MLM (vanzare directa). Astfel, clientii nostri participa direct la dezvoltarea FM World prin crearea propriilor structuri MLM. Va invitam sa participati si Dv. la dezvoltarea FM. Prin inscrierea in reteaua noastra fiecare persoana poate sa-si construiasca propria afacere de succes, cu posibilitati de castig nelimitate, pe masura implicarii fiecarui membru FM.

_______________________

    Factorii de baza care asigura succesul in reteaua de vanzari FM World sunt:

-  Produse cautate si de calitate deosebita, la preturi accesibile. Un produs usor de vandut, cu adaos comercial mare:  40% pentru partener/distribuitor;

-  Un plan de marketing unic, modern, clar si eficient;

-  Afacere in plina expansiune in Romania;

-  Compania ofera seriozitate maxima in respectarea angajamentelor de recompensare a membrilor;

-  Livrare in termen a comenzilor;

-  Existenta de lideri talentati si energici, cu realizari deosebite, care pot realmente sa-i ajute pe ceilalti sa reuseasca la randul lor.

    Suntem pregatiti sa facem toate eforturile pentru ca Dumneavoastra sa fiti multumiti. Nu ne este teama de nimic, pentru ca noi credem ca imposibilul poate deveni posibil.

    Ne exprimam speranta ca veti decide sa colaborati cu noi, asigurandu-va de profesionalismul nostru si de calitatea deosebita a produselor oferite de compania FM World.

     

 

Daca...

      ...vrei sa afli CE PRESUPUNE COLABORAREA

      ...vrei sa afli CUM INTRI IN AFACERE

      ...te-ai hotarat, completeaza FORMULARUL de INSCRIERE

      ...ai nelamuriri, solicita informatii prin sectiunea CONTACT

 

 

Articolul a fost folositor ? Spune şi prietenilor tăi pe Facebook: