Modalități de colaborare

 

  

Conditii pentru INSCRIERE

 

   Fie ca ai mai fost inscris reprezentant distribuitor partener FM si nu mai cunosti datele de contact ale persoanei care te-a inscris, fie ca parteneriatul cu FM este o noutate pentru tine, iti poti activa contul FM World foarte simplu. Pentru ca inscrierea ca PARTENER FM WORLD NU impune nicio conditie!

   Practic, se realizeaza prin completarea FORMULARULUI DE INSCRIERE, cu recomandarea de a parcurge anterior cateva informatii:

 

    Procesul de inscriere este simplu si cuprinde cativa pasi:

    - completarea/trimiterea formularului

   - imediat dupa trimitere veti primi un email cu subiectul "FM WORLD -confirmati inregistrarea dumneavoastra", care va contine un link de confirmare pe care trebuie sa il accesati

   - imediat dupa accesare veti primi al doilea email cu subiectul "Bine ati venit in Clubul FM WORLD", si... GATA: acolo aveti datele de identificare (Cod Partener si Parola) pentru logarea pe portalurile FM World (Magazinul online, Biroul virtual...)

 

Recomandari pentru completarea formularului:

 - Numarul de telefon trebuie sa fie in format international: +407...
 - Bifeaza "da" la "Permisiuni" daca doresti sa ai vizibilitate in retea pentru primire la nevoie asistenta/suport/informatii. Daca totusi optezi pentru "nu" dar doresti suport, trimite-ne numele la formularul de Contact cu subiect "Doresc suport".

_________________________________

 

  Dupa ce devii Partener FM World vei beneficia de facilitatile puse la dispozitie:

- Magazinul virtual unde poti efectua achizitiile

- Biroul virtual unde poti vizualiza permanent situatia ta si a grupului creat, punctele acumulate si valoarea bonusului de retea pe care il vei primi de la companie, cat si alte informatii confidentiale: descaracare cataloage, liste preturi, alte materiale informative; vizualizare promotii; vizualizare programe de motivare, etc...

    - Back-Ofiice cu statistici despre activitatea proprie si stadiul calificarilor

    - Pagini socializare FM World (Facebook)

  (nu in ultimul rand:)

   - Suport permanent pentru ca FM World sa devina pentru tine exact ce iti doresti: hobbyul sau afacerea visata, care sa iti imbunatateasca viata!

 

 

 

Daca...

      ...te-ai hotarat, completeaza FORMULARUL DE INSCRIERE

      ...ai nelamuriri, solicita informatii prin sectiunea CONTACT

 

 

Articolul a fost folositor ? Spune şi prietenilor tăi pe Facebook: