A XIV-a aniversare a FM World

     Companie uimitoare, oameni uimitori, loc uimitor... FM World a oferit posibilitatea partenerilor de afacere din toate colțurile lumii sa participe la inceputul lui 2019 la sarbatorirea a 14 ani de cand compania se afla pe piața vanzarilor directe. Totul se intampla intr-un loc mirific: țara insulara Maldive! Ce-i asteapta pe acestia? - iata un filmuleț edificator:

      

     Vom reveni cu informatii pe masura derularii evenimentului...

    Anul acesta se va desfășura sub sloganul ÎNAPOI LA TRIB – PENTRECERE SĂLBATICĂ ȘI DEGAJATĂ, iar leitmotivul va fi tribal. Oricine vrea să participe la petrecere trebuie să aibă o deghizare - nu va fi distractiv fără ea!
     Tema din acest an oferă nenumărate oportunități de a interpreta și de a crea costume originale care să aducă în minte terenuri neexplorate și să ne întoarcă la rădăcinile originale ale civilizației noastre. Amintiți-vă de ideile uimitoare de la ultima aniversare. Suntem nerăbdători să ne  surprindeți cu creativitatea dvs și de data această!
      Ne vedem in Maldiveeeeee!

     ......

     Woooooooow!!! Iata o idee despre cum a fost la petrecerea de costume care a avut ca tema înapoi la trib - petrecere sălbatică & degajată ...

     

... si noi momente uimitoare din cea de-a 14-a aniversare a FM World în însorita Maldive! De data aceasta avem pentru tine un filmuleț de la Gala ceremonială. Privește:

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Articolul a fost folositor ? Spune şi prietenilor tăi pe Facebook: