Parfumuri UTIQUE

utyk

**Parfumuri Utique

      Tradiție și Noutate. Încă din antichitate, parfumurile au fost realizate din materii prime naturale și au fost, de obicei, sub formă de uleiuri și loțiuni. Inițial, la aceste produse exclusiviste au avut acces doar conducătorii și cetățenii cei mai bogați. Parfumurile Utique tind spre bazele industriei parfumeriei clasice, în care, cu suflet și cunoștințe aprofundate, sunt combinate atent şi într-o calitate fără precedent uleiurile naturale selectate și notele naturii. Create conform unor rețete secrete, pe bază de ingrediente prețioase, acestea sunt capodopere unice. Splendoarea aromelor unice, misterioase și exotice.
      Parfumul este o Artă. Luxul, eleganţa şi bogăția ingredientelor de cea mai înaltă calitate - parfumurile Utique au fost concepute pentru a-ți oferi calitatea care până acum putea fi întâlnită doar vizitând buticurile foarte exclusiviste din micile cartiere private aflate în capitalele mondiale ale modei. Bazate pe expertiza creatorilor de clasă mondială, parfumurile UTIQUE reprezintă linia celor mai moderne arome, având la bază ingrediente de cea mai înaltă calitate - elixire cu cea mai înaltă concentrație de uleiuri eterice. Aceasta este perfecțiunea creată pentru cei care doresc să se rupă de cotidian și să pornească în direcția celor mai rafinate experiențe.
       Lasa-te sedus de unicitatea aromelor UTIQUE:

UTIQUE RUBY trezeşte simțurile și învăluie pielea ca o ceaţă fină. Magnetism, pasiune, seducţie - minunate emoții închise într-un flacon. Seduce şi captivează. Un parfum ideal, atât pentru ea cât și pentru el. Este o evadare din cotidian, o călătorie mistică în adâncul sufletului omenesc. Simte delicata sa mângâiere, care îţi trezește simțurile. Înțelege spiritul senzualității:
rubyCaracter:  magnetic, atrăgător, seducător
Note de arome:
De vârf:    lemn de cașmir, iasomie, cistus
De mijloc: vanilie, chihlimbar, note balsamice
De bază:   oud alb, mosc negru, lemn uscat
Volum:     100ml; 15ml

UTIQUE GOLD este aroma care îți subliniază valoarea. Măreţ, esenţial, inspirator. O aromă strălucitoare ca aurul şi elegantă ca o bijuterie lucrată manual. Experiențe ezoterice, sete de pasiune... Parfumul GOLD îți stimulează imaginația și o înconjoară cu puțină magie. Învăluie-te în vaporii fermecători ai senzualelor experiențe:
goldCaracter:   de lux, elegant
Note de arome:
De vărf:     piper roz, lemn de cedru, nucșoară
De mijloc:  iris, șofran, vetiver
De bază:    cipriol, pachouli, mosc negru, ambră
Volum:      100ml; 15ml

UTIQUE BLACK este întruchiparea eleganței, a impulsului și încrederii în sine. Este o aromă intrigantă, de neuitat, legendară. Conferă o semnificație unică fiecărui moment, creează dependenţă, amețește și îmbată. BLACK este un parfum cu o dimensiune misterioasă, în care căldura s-a întâlnit cu creativitatea. Învăluie-te în aroma eleganței negre, care îți trezește
spiritul senzualității:
blackCaracter:   elegant, sofisticat, misterios
Note de arome:
De vârf:     note lemnoase, șofran, stirax
De mijloc:  vetiver, ambră, vanilie
De bază:    piele, lemn de santal, chihlimbar
Volum:      100ml; 15ml

UTIQUE VIOLET OUD te va face să simțiți infinitatea universului și a puterii creative. Parfumul extrem de soficticat UTIQUE VIOLET OUD va surprinde la fiecare utilizare. Este un parfum care nu te va plictisi niciodată. Maiestuos, nobil, imprevizibil… Acest parfum conține un element mistic care conduce într-o călătorie spre necunoscut. Răspândește în jurul tau magia și las-o să se infiltreze puțin câte puțin. Pluteste în adâncul violet al imprevizibilului:
violetCaracter:  sofisticat, uimitor
Note de arome:
De vârf:    trandafir, catifea, șofrănel
De mijloc:  zmeura congelată, piele, trandafir salbatic, cypriol
De bază:    lemn de agar, mosc alb, ambră balsamică
Volum:      100ml; 15ml

UTIQUE AMBRE ROYAL este o compoziție sofisticată de parfum care te va înconjura cu o aură plină de farmec. Te va duce într-o călătorie orientală spre soare, într-o grădină regală plină de fructe coapte, unde vei avea noi experiențe ezoterice. Genial ca cea mai prețioasă bijuterie, surprinzător ca ploaia de vară. Încearcă-l și vezi cum își dezlănțuie puterea din oră în oră fascinându-te cu tonurile sale bogate de parfum. Lasă-te invitat în împărăția parfumurilor în care senzualitatea este scufundată în armoniile unice orientale și fructate:
ambreCaracter:   senzual, șarmant, însoțit de o notă de mister
Note de arome:
De vârf:     bergamot, portocal, măr, scorțișoară
De mijloc:  cuișoare, tutun, lemn de cedru
De bază:    paciuli, bob de tonka, smirnă, mosc
Volum:      100ml; 15ml

UTIQUE BUBLE este o combinație a două lumi fascinante, în care se întrepătrunde prospețimea și bogăția excepțională a notelor hipnotice. Oferă-ți o experiență senzuală care atrage atenția și îmbunătățește starea ta de spirit. O briză de eleganță și o prospețime excepțională te fac să te gândești la amintirile unei veri plăcute. Pur și simplu închide ochii și pulverizează parfumul BUBLE pentru a te lăsa purtat de această aură răcoritoare către momente minunate și lipsite de griji:
bubbleCaracter:  încântător, seducător
Note de arome:
De vârf:    bergamot, cardamom, lămîie
De mijloc:  crin, iasomie, mentă
De bază:   lemn de guaiac, mosc, lemn de cedru
Volum:     100ml; 15ml

UTIQUE FLAMINGO este ca o poveste minunată, plină de culoare, aroma paradisului nedescoperit. Misterios și fermecător, chintesenţa nevinovăţiei și a eleganţei... O aventură de neuitat, în care toate simțurile se scufundă. Scufundă-te în ea și nu vei trece neobservat:
flamingoCaracter:   fermecător, seducător ca un fruct interzis
Note de arome:
De vârf:     trandafir sălbatic, șerbet de mure, note verzi
De mijloc:  trandafir damascian, iasomie, caisă
De bază:    note lemnoase, acord cristalin de trandafir, mosc
Volum:      100ml; 15ml

UTIQUE MUFFIN este tentația căreia nu-i poți rezista. Dulceață şi rafinament într-un singur produs, un mariaj între bogăție și gust. Este o comoară prețioasă, împlinirea dorințelor ascunse în fiecare picătură de esență nobilă. Orbitor și hipnotic. Cufundă-te în lumea colorată a acestor intrigante note de arome, unde fiecare moment se transformă într-o experiență de neuitat:
muffinCaracter:   intrigant, nobil, de neuitat
Note de arome:
De vârf:     lămâie, trandafir, șofran
De mijloc:  note lemnoase, bujor, amyris, note de piele
De bază:    chihlimbar, oud, vanilie
Volum:      100ml; 15ml

 

Parfumuri gama UTIQUE- gasesti in Catalogul FM

 

 

 

 

 

 

 

 

Articolul a fost folositor ? Spune şi prietenilor tăi pe Facebook: