Despre parfumurile cu feromoni

Parfumurile cu feromoni

     Parfumurile cu feromoni reprezinta o adevarata cupa de atractie intre cele doua sexe.

Denumirea de parfum cu feromoni este data de faptul ca acest produs este obtinut din amestecul profesional si echilibrat, facut in laboratoare de specilitate, intre un parfum de calitate si feromoni naturali. Feromonii naturali sunt obtinuti in laboratoare specilaizate in urma unor cercetari de zeci de ani.
      Desi inca constituie un subiect controversat, efectul feromonilor asupra persoanelor de sex opus a condus la o concluzie unanim acceptata: existenta feromonilor in parfumuri face ca persistenta acestora sa creasca considerabil, feromonii contribuind la fixarea mai buna a aromei pe piele.

Ce sunt feromonii?
In urma numeroaselor studii realizate cu privire la feromoni, s-a constatat ca acestia exista atat in lumea umana, cat si in cea animala, avand rolul de a atrage partenerul. Astfel, femela atrage masculul (sau invers) din aceeasi specie prin eliberarea acestor substante chimice. Cu alte cuvinte, feromonii sunt secretati de corp in scopul atractiei/imperecherii.

Care sunt avantajele folosirii feromonilor?
Veti obtine mai multe priviri si zambete de la sexul opus. Veti fi vazut mai senzual si mai atractiv. O revigorare a relatiilor de prietenie.  Persoanele de sex opus se vor simti mai relaxate, vor initia conversatii cu dumneavoastra.  Veti recapata incredere in sine. Persoanele de acelasi sex va vor arata mai mult respect. Relatiile de afaceri vor deveni mai bune cu persoanele care vin in contact cu dumneavoastra.  

Cum sunt detectati feromonii?
Semnalele produse de feromoni sunt detectate printr-un organ aflat intre nas si cavitatea bucala – organul vomeronazal. Asadar, feromonii sunt mirositi dar si gustati. Cand acest organ detecteaza feromoni, el trimite un raspuns catre creier.

Corpul uman emana feromoni in mod natural?
Da, noi comunicam chimic cu persoanele din jur tot timpul. Despre acest lucru multe persoane nici nu-si dau seama.

Daca producem propriul nostru feromon de ce avem nevoie de ajutorul feromonului concentrat?
Datorita obisnuintelor noastre. Feromonul uman este emanat prin piele. Ce facem majoritatea cand ne trezim dimineata? Un dus! Acesta spala de pe corp feromonii naturali. In plus suntem uneori imbracati din talpi pana la cap acoperind 90% din suprafata pielii, cea care emana feromonii. Cand aplicam feromoni, de fapt inlocuim feromonii spalati la dusul anterior. Nu este normal sa renuntam pentru nici un motiv la igiena. Dar, adaugand feromoni pe corp, ajutam la restabilirea comunicatiei chimice cu persoanele din jurul nostru.

 

Parfumuri cu feromoni - gasesti in Catalogul FM

 

 

 

 

 

 

Articolul a fost folositor ? Spune şi prietenilor tăi pe Facebook: